Alarm, TV-overvågning og låsesystemer til alle virksomheder, uanset størrelse

Tag med Idano Sikring på kundebesøg hos Hidrostal A/S

Der kan være flere årsager til at få installeret tyverialarm, TV-overvågning eller adgangskontrol. Det kan være frivilligt, for at skabe tryghed, eller det kan være et krav fra forsikringsselskabet.

Systemerne skal være sikre, nemme og overskuelige at betjene.
Derfor installerer vi kun anerkendte fabrikater, som har været på markedet i mange år.

Har I et anlæg i forvejen, som virker ganske fint, og muligvis kan køre i flere år endnu, kan vi også sagtens overtage serviceringen og overvågningen uanset fabrikat.

 

Jablotron alarm

ATS alarm / adgangskontrol

Adgangskontrol

TV-overvågning

Tågesikring

Trådløst netværk / WiFi

Jablotron erhvervsalarm

Jablotron producerer nogle af de bedste og mest gennemprøvede og moderne produkter inden for elektronisk sikring.

Jablotron er kendt for et stort udvalg af stilfulde og diskrete produkter, der passer ind i enhver virksomhed.

Systemet kan let skaleres, så det kan installeres alle steder. Lige fra den lille butik og op til den mellemstore virksomhed.

Jablotron alarmen har indbygget simpel adgangskontrol, så du kan få fuld kontrol over adgangen til virksomheden med el-låse på et par døre.

ATS alarm med integreret adgangskontrol

Professionel alarm og adgangskontrol i ét.
ATS er udviklet så I kun behøver en central til flere sikringsopgaver uanset installationsomfang.

Systemet er godkendt i højeste sikringsklasse hos Forsikring og Pension.

ATS har udviklet et management software. Med denne software kan I samle alle alarmer på flere lokationer og adresser i én software og dermed ændre brugere, tidsskemaer m.v. ét sted.

Adgangskontrol

Adgangskontrol er en praktisk, fleksibel og omkostningseffektiv måde at kontrollere, hvem der har adgang til bygningen og hvornår. Det kan eksempelvis være på døren til personaleindgangen, fitness centeret, idrætshallen, kontoret, i en produktionsvirksomhed m.v.

Lad os installere et låsesystem, så I kan undgå dyre omkostninger ved nøgler der bliver væk og låse der skal skiftes eller kodes om.
Der udleveres blot en brik eller et ID kort, som giver adgang gennem de styrede døre. De kan let slettes fra systemet igen, ved bortkomst eller lignende.

Idano Sikrings alarmsystemer fra Jablotron og ATS kan håndtere simpel og mindre avanceret adgangskontrol. Skal det være mere avanceret, foreslår vi anerkendte systemer som eksempelvis Unilock, Roger eller Salto.

TV-overvågning

Overvågning er, ligesom tågesikring, et rigtig godt supplement til en tyverialarm, men kan også sagtens installeres alene.
Systemet fungerer præventivt imod indbrud og tyveri, men også imod hærværk og meget andet.

Vi installerer TV-overvågning i butikker, banker, indkøbscentre, fitness centre, produktioner, på bygninger, byggepladser, havne og marinaer, lystbåde og erhvervsbåde, hos private, i sommerhuse og mange andre steder.

Primært installerer vi produkter fra HikVision og ProVision og alt efter opgaven er der flere teknologier at vælge imellem.
Vores overvågningssystemer følger hele tiden med udviklingen og er selvfølgelig i Full-HD kvalitet fra 4-8 megapixel.

Vi kan også levere intelligente overvågningsløsninger med avanceret analyse, så systemet kan genkende personer, ansigter, køretøjer og nummerplader.

Tågesikring

En indbrudstyv skal kun bruge få minutter på at bryde ind. Tågesikring bruger kun få sekunder på at sikre din virksomhed effektivt.

En tågekanon fra ProTect er et rigtig godt supplement til en tyverialarm.
Tågesikring fungerer ved at en tågekanon, på meget kort tid, producerer kunstig og uskadelig røg, som pumpes ud i lokalet. Derved nedsættes sigtbarheden markant og indbrudstyven får svært ved at identificere genstande og i det hele taget orientere sig.

Tyven kan måske ikke engang finde ud og kan dermed blive fanget af vægter eller politi.

Netværk / WiFi

Er dit internet svagt og ustabilt? Skal du have udvidet med flere netværksstik? Så vil det være en god idé at få installeret professionelt netværk fra Idano Sikring. Vi kan rådgive og guide dig i hvad der passer bedst til størrelsen af din virksomhed og dit behov.