Vi hjælper private med alt indenfor alarm, tv-overvågning, netværk og wifi

Om det er boligen eller sommerhuset der skal sikres eller overvåges, så har vi helt sikkert den perfekte løsning til dig. Idano Sikring installerer tyverialarmer og TV-overvågning i private hjem i hele Danmark.

Er du træt af nøgler der bliver væk og låse der skal omkodes, kan vi også montere elektroniske Smartlåse i stort set alle typer døre. Låsen kan betjenes via koder, fingeraftryk, brikker og app.

Udover sikring, kan vi også være behjælpelige med installation af et stærkt trådløst netværk i din bolig. Har du udfordringer med WiFi dækning, så kontakt Idano Sikring.

 

 

 

Privatalarm

TV-overvågning

Trådløst netværk

Jablotron Alarm

CROW Alarm

TV-Overvågning

Alarmabonnement

Jablotron privatalarm

Jablotron producerer nogle af de bedste og mest gennemprøvede og moderne produkter inden for tyverisikring.
Systemet er kendt for et stort udvalg af stilfulde og diskrete produkter, der passer ind i ethvert hjem.
Alarmen kan enten installeres trådløst eller kabelført alt efter opgaven, og der følger gratis app adgang med. Alarmkommunikationen foregår via kundens internet eller et SIM kort.

Ajax privatalarm

Ajax er et professionelt alarmsystem, som diskret og elegant passer ind i det moderne hjem.
Samtidigt gør det enkle brugerinterface det til en leg at betjene. Alle enhederne fås i både hvide og sorte.
Alarmen installeres trådløst og der følger gratis app adgang med. Alarmkommunikationen foregår via kundens internet eller et SIM kort.

TV-overvågning

Overvågning er et rigtig godt supplement til en tyverialarm, men kan også sagtens installeres alene.
Systemet fungerer præventivt imod indbrud og tyveri, men også imod hærværk og meget andet.

Vi installerer TV-overvågning i boliger, sommerhuse og mange andre steder.
Primært installerer vi produkter fra HikVision og ProVision og alt efter opgaven er der flere teknologier at vælge imellem.

Vores overvågningssystemer følger hele tiden med udviklingen og er selvfølgelig mindst i Full HD kvalitet fra 4-8 megapixel.

Vi kan selvfølgelig også levere intelligente løsninger med avanceret analyse, så systemet kan genkende personer, ansigter, køretøjer og nummerplader.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på TV-overvågning.

Trådløst netværk / WiFi

Er dit internet svagt og ustabilt? Så vil det være en god idé at få installeret professionelt WiFi fra Idano Sikring. Vi kan rådgive og guide dig i hvad der passer bedst til størrelsen af dit hjem og dit behov. Vi hjælper også gerne med monteringen, hvis der er behov for dette.