Alarmabonnementer
til privat

Kontrolcentral bolig

Kontrolcentralen hos Idano Sikring passer på jeres hjem 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Kontrolcentralen er jeres sikkerhed og tryghed for at alt er som det skal være der hjemme.
I tilfælde af indbrud, røgudvikling/brand, vandskade, strømsvigt, batterifejl m.v. får I straks besked. Der kan også sendes en vagt, som klarer opgaven for jer.

Overvågning via kontrolcentral koster kr. 105,- pr. måned inkl. moms.

Kontrolcentral sommerhus/fritidshus

Kontrolcentralen passer på jeres sommerhus/fritidshus 365 dage om året, 24 timer i døgnet. Kontrolcentralen er jeres sikkerhed og tryghed for at alt er som det skal være når huset er forladt.
I tilfælde af indbrud, røgudvikling/brand, vandskade, strømsvigt, batterifejl m.v. får I straks besked. Idano Sikring kan også sende en vagt, som klarer opgaven for jer.

Overvågning via kontrolcentral koster kr. 80,- pr. måned inkl. moms. (Denne pris gælder kun ifbm. alarmabonnement i boligen, ellers er prisen kr. 105,- pr. måned)

Overvåget linje

Normalt kontrolleres kommunikationsvejen fra kontrolcentralen til jeres alarm én gang i døgnet. Med linjeovervågning, bliver linjen løbende kontrolleret, og kontrolcentralen kan derfor reagere straks, hvis linjen forsvinder.

Der kræves i øvrigt linjeovervågning ved forsikringskrævede anlæg fra sikringsniveau 30 og op.
Linjeovervågning koster kr. 37,5 pr. måned inkl. moms.

Til- og frakoblingskontrol

Ved til-/ og frakoblingskontrol holder kontrolcentralen hele tiden øje med om jeres alarm er tilkoblet eller frakoblet. Dvs. hvis I glemmer at tilkoble alarmen inden et forudbestemt tidspunkt, bliver I kontaktet af kontrolcentralen med en påmindelse. Og omvendt, hvis alarmen uventet bliver frakoblet inden et givent tidspunkt, får I også besked fra kontrolcentralen.
Idano Sikring til-/ og frakoblingskontrol giver jer dermed tryghed for, at alarmen altid er tilkoblet, i et givent tidsrum.
Til-/ og frakoblingskontrol koster kr. 87,5 pr. måned inkl. moms.

SIM kort

SIM kort monteres i alarmer, hvor der ikke er internet tilgængeligt. Et SIM kort kan også benyttes som supplement til internet, for yderligere sikkerhed for kommunikation, hvis internettet er nede, eks. ved strømsvigt.

Et SIM kort abonnement inkl. al trafik koster fra kr. 62,5 pr. måned inkl. moms.

SMS service

SMS service sender jer en SMS ved frakoblinger og/eller tilkoblinger.

SMS service koster kr. 30,- pr. måned inkl. moms.