fbpx

Unilock - ægte adgangskontrol

 Al hardware og software er udviklet og produceret af danske Unitek, hvilket garanterer stor leveringssikkerhed og et langt produktliv. Det betyder, at alle Unilock produkter kan leveres mindst 10-20 år ud i fremtiden, og at der kan ydes service på alle produkter uanset alder.

Unilock kan integreres med andre systemer som fx tyverialarm, lønsystem, personaledatabase, ID-kortsystemer, komme- og gå-registrering, tidsregistrering, kantinesystemer, områdevisning, lysstyring mv.

På grund af systemets opbygning, med en decentral styreenhed for hver dør, fås et fuldkommen skalerbart system, der er meget simpel i sin opbygning og derfor er konkurrencedygtig rent prismæssigt ved såvel 1 som ved 1000 døre.

Unilock opfylder alle de krav, der kan stilles til et moderne adgangskontrolsystem. Systemet er fuldt skalerbart, og der er ingen praktiske øvre grænse for antal personer, døre og lokaliteter i systemet. Unilock anvendes f.eks. i installationer med over 47.000 personer, over 2000 døre og over 1200 lokaliteter.

Kontakt os gerne for en helt uforpligtende snak om adgangskontrol fra Unitek.