Unilock læser m/tastatur

Unilock læser m/tastatur

Beskrivelse

Er udstyret med berøringsfri læser. Der er mulighed for at kombinere mellem nøglelæser og PIN kode. T370 er robust og vedligeholdelsesfri identifikationssystem. Nøglen låser låsen op på 1/4 af et sekund. Er udstyret med statusindikering som kan lyse farverne grøn, gul og rød.

Bliver leveret med børingsfri ISO-kort med en magnetstribe, der kodet med samme kode som kortet udsender.

Hvis nøglen holdes foran læseren i 5 sekunder, vil der blive sendt en kommando som kunne være at tilkoble tyverialarmen, slukke lyser m.m.

Produktet er produceret af den danske virksomhed Unitek, så produktet er fremtidssikret 10-20 år med mulighed for service.

Det har et diskret og pænt design som passer til alle omgivelser.

Læseren er vejrbestandig og stænktæt, så derfor kan bruges både udendørs og indendørs.

T370 har en specielt udviklet burst teknologi, som gør at andre berøringsfri læsere i nærheden ikke får deres nøglelæsning forstyrret af destruktiv elektromagnetisk interferens.

Læseren kan monteres på metal, hvis en reduktion af læseafstand på 25% kan accepteres.

Korrekt brug af nøglen vil markeres med lys og lyd.

Læseren understøtter 13.56 MHz baserende læseteknologi så som Mifare, kontaktløse betalingskort. (MasterCard, Visa, Dankort) også NFC baserende betalingsapps (My Wallet, Google Pay: Banker og Apple Pay: Banker m.v).

Kan leveres med læsning og skrivning af data i sektorer og filer på nøgler og hvor evt. kryptering kan varetages af et SAM-kort (Secure Acces Module).

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Unilock læser m/tastatur”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *